Бившият подуправител на Българската народна банка (БНБ), ръководил управление "Банков

...
Бившият подуправител на Българската народна банка (БНБ), ръководил управление "Банков
Коментари Харесай

Емилия Миланова влиза в надзора на Интернешънъл Асет Банк

Бившият подуправител на Българската национална банка (БНБ), управлявал ръководство "Банков контрол " Емилия Миланова влиза в Надзорния съвет на "Интернешънъл Асет Банк ". Това излиза наяве от последните данни, оповестени в Регистъра по Наредба № 20 на Българска народна банка за издаване на утвърждения за членове на управителния съвет (съвета на директорите) и надзорния съвет на кредитни институции.

Емилия Миланова бе определена от Народното събрание за подуправител на Българска народна банка през 1997-а. Тя заема този пост до 2007 година. От септември 2007-а до април 2011-а е ръководител на Съвета на шефовете на Пощенска банка. През януари 2012 година става професор в катедра "Счетоводство и разбор " в УНСС.

Освен проф. Миланова член на Надзорния съвет на банката става и Алексей Цветанов. За членове на Управителния съвет на "Интернешънъл Асет Банк " Българска народна банка е одобрила - Бойка Загорова, Марио Марков, Ивайло Йончев и Мария Гунева. От регистъра на Централната банка разбираме, още че Ивайло Йончев и Мария Гунева са определени и за изпълнителни шефове на банката.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР