Бившият плеймейкър на Реал Мадрид и Аякс Рафаел Ван Дер

...
Бившият плеймейкър на Реал Мадрид и Аякс Рафаел Ван Дер
Коментари Харесай

Ван Дер Ваарт: Иско ми напомня на мен, не разбирам защо не играе

Бившият плеймейкър на Реал Мадрид и Аякс Рафаел Ван Дер Ваарт приказва по разнообразни тематики за радио “Марка” преди тазвечершния конфликт сред двата отбора в Шампионската лига.

За дуела: “Със сигурност Аякс ще изнесе доста тежък мач, огромен тим е, само че Реал си е Реал. Отборът идва в добра форма, сподели го в дербито против Атлетико Мадрид (3:1). От друга страна, Аякс не остави положителни усещания с неуспеха си през уикенда (0:1 против Хераклес - б.р.). Виждам Реал като любимец. За да има шансове, Аякс ще би трябвало да играе, както против Байерн (Мюнхен)”.

За настоящия му живот: “Живея в Дания, тъй като приятелката ми играе хандбал. Работя в холандска телевизия като коментатор, доста ми харесва. Понякога съм непоколебим, само че се пробвам да съм положителен в оценките ми.”

За Френки Де Йонг: “Вкарва доста голове и е най-хубавият състезател в Холандия с топката. Вярвам, че поради това Барселона е най-подходящият тим, в който може да бъде.”

За Иско: “Напомня ми на мен - не е доста огромен и има доста техника. Всички се нуждаят от футболист като него. Не разбирам за какво не играе. Аз съм негов огромен бранител.”
Van der Vaart: " Isco me recuerda a mí. Todo el mundo necesita un jugador como Isco, no entiendo que no juegue " https://t.co/AOVuXCdlY3 vía @radiomarca
— MARCA (@marca) February 13, 2019 За Винисиус Жуниор: “Впечатляващо е по какъв начин играе. Има скорост, техника,… всичко. Аякс ще си има проблеми с него и Реал ще му се любува. Има религия и ще вкара голове. Помня по какъв начин съм упражнявал с огромни голмайстори като Рубен Кастро и Ван Нистелрой. Дано Винисиус да се окаже като тях пред гола.”

За Кристиано Роналдо: “Вкарваше огромно количество голове и това е доста значимо. Все още Реал не е намерил решение за това. Преди, в случай че играеха зле, те знаеха, че той е там, с цел да се прояви. За да се печелят огромни титли, той е необходим.”

За оферта от Барса в предишното: “На 16 години споделих “не” на една оферта от Барселона. Мечтата ми беше да играя за Аякс.” Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 февруари  Аякс 22:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР