Бившият плевенски кмет проф. д-р Димитър Стойков стана председател на

...
Бившият плевенски кмет проф. д-р Димитър Стойков стана председател на
Коментари Харесай

Бивш кмет на Плевен стана председател на Българското хирургическо дружество

Бившият плевенски кмет проф. доктор Димитър Стойков стана ръководител на Българското хирургическо сдружение /БХД/. Хирурзите са го избрали на своя XVI постоянен конгрес предходната седмица в „ Златни пясъци”, оповестиха от Университетската болница „ Д-р Георги Странски” в Плевен.
Проф. Стойков е зам.-ректор на плевенския Медицински университет /МУ/ и шеф на Клиника по коремна хирургия в болница „ Д-р Георги Странски”. Той е бил номиниран за председателския пост в БХД от ректора на МУ - Плевен проф. доктор Славчо Томов и от хирурзи от Северна България. При гласуването проф. Стойков е събрал безапелационно повече гласове от съперника си проф. Димов от Пловдив. Зад плевенския лекар са застанали огромна част от представителите на университетските лечебни заведения, настояват от сътрудници на проф. Стойков.
Професорът бе градоначалник на Плевен от ГЕРБ в интервала 2011/2015 година Съпартийците му издигнаха неговата кандидатура за втори мандат, само че той изгуби „ надпреварата “ със настоящия плевенски кмет Георг Спартански.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР