Бившият пилот във Формула 1 Жан Алези е първият голям

...
Бившият пилот във Формула 1 Жан Алези е първият голям
Коментари Харесай

Легендарен Ф1 пилот се обяви против децата на стартовата решетка

Бившият водач във Формула 1 Жан Алези е първият огромен играч, който се разгласи срещу концепцията деца да заменят девойките на стартовата решетка в шампионата. Дебатът се води към този момент втора седмица откакто новите притежатели се сбогуваха с красивите дами, които съпровождаха водачите преди стартовете. Дни по-късно, с цел да тушират отрицателните мнения и бурните реакции към решението, от Liberty Media откриха " соломоновско решение " с въвеждането на деца на стартовата решетка и самодейността " Grid Kids ". И това обаче не усмири доста от почитателите на Формула 1, които одобриха потреблението на децата като безплатен труд. Жан Алези също не е удовлетворен от решението.
Former F1 driver Jean Alesi says no thanks to grid kids https://t.co/c1S5oCyZ0l pic.twitter.com/gLwy99Aqa4
— Autoweek (@AutoweekUSA) February 7, 2018
" Аз не поддържам нито премахването на девойките, нито новия план с децата. Новите притежатели отстраниха добре смазана система, която позволяваше на доста дами да работят. Много желая да се разпространяват млади спортисти и водачи, само че това сигурно не е методът ", отсече французинът пред италианското издание Motorbox.

Мнението му бе подкрепено и от някогашния координатор на Макларън и Ф1 деец Джо Рамирес: " Liberty Media трансформират неща единствено с цел да кажат, че вършат нещо. Формула 1 губи посоката си. Можеше да е задоволително да ги облечем по по-традиционен за съответната страна метод, както към този момент се прави на някои места ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР