Бившият пилот от Формула 1 и параолимпийски шампион по колоездене

...
Бившият пилот от Формула 1 и параолимпийски шампион по колоездене
Коментари Харесай

Бивш пилот от Формула 1 претърпя поредна мозъчна операция

Бившият водач от Формула 1 и параолимпийски първенец по колоездене Алекс Занарди претърпя четвърта поредна интервенция, откакто по време на съревнование се сблъска с камион на 19 юни. 53-годишният Занарди е претърпял „ деликатна неврохирургична процедура за лекуване на някои от късните затруднения от първичното си пострадване на главата “, се споделя в известие на болничното заведение в Милано.

Операцията е била сполучлива, а положението на спортиста е устойчиво, макар че той остава в интензивно поделение. Занарди претърпя случай на 19 юни и получи тежка черепно-мозъчна контузия, откакто изгуби надзор по време на велосипедно съревнование в Тоскана, излетя в насрещната лента и се сблъска с камион.

Операцията е осъществена в събота, ден откакто италианецът беше откаран с кола за спешна помощ до болничното заведение „ Сан Рафаеле “ от клиниката за рехабилитация заради утежняване на положението му. Той беше дошъл в центъра за рехабилитация няколко дни по-рано с известна вяра за възобновяване, защото параметрите му се стабилизираха след повече от месец на интензивно лекуване в друга болница в Сиена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР