Бившият пилот от Формула 1 Фелипе Маса обяви, че е

...
Бившият пилот от Формула 1 Фелипе Маса обяви, че е
Коментари Харесай

Фелипе Маса: Съпругата на Шумахер ми наложи забрана да говоря за него

Бившият водач от Формула 1 Фелипе Маса разгласи, че е изцяло осведомен със положението на именития Михаел Шумахер. 39-годишният бразилец призна, че обстановката не е лесна и постоянно се моли за някогашния си съотборник във Ферари.

„ Знам в какво положение е Михаел Шумахер. Имам цялостна информация за протичащото се. С него имахме доста близки връзки. С жена му Корина обстановката за жалост не е такава, защото тя не идваше постоянно на надпреварите. Тя ми наложи цялостна възбрана да приказвам какво тъкмо се случва с него и изобщо не желае да се разгласява каквато и да е информация за Шуми. Мога единствено да ви кажа, че обстановката е доста комплицирана. И доста сложна за цялото семейство “, изясни Маса пред испанското издание „ Марка “.

„ Всеки ден се апелирам за Шумахер и се надявам, че ще успее да се възвърне изцяло. Мечтая да го видя на пистата. Още повече, че в този момент неговият наследник Мик се състезава. Бих желал Михаел да се наслаждения на представянето на сина си и да го въодушевява “, добави някогашният бразилски водач от Формула 1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР