Бившият пилот на Ферари Фелипе Маса заяви, че не спира

...
Бившият пилот на Ферари Фелипе Маса заяви, че не спира
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Шумахер: Моля се всеки ден за него

Бившият водач на Ферари Фелипе Маса съобщи, че не стопира да поддържа контакт със фамилията на Михаел Шумахер и да се интересува и осведоми за положението на някогашния си съотборник.

„ Знам по какъв начин се оправя, само че не бих желал да влизам в детайлности. Онова, което би трябвало да знаете е, че обстановката е трудна”, съобщи бразилецът в изявление за Фокс Спорт. „ Трябва да почитаме обаче желанието на фамилията му. Те не обичат да популяризират информация. И кой съм аз, с цел да го направя!”

Михаел Шумахер падна на ски преди повече от шест години и оттогава лекари се пробват да го възстановят в някаква степен с разнообразни способи. Маса остава оптимист и се надява един ден да види Михаел даже още веднъж да се появи на някоя писта.

„ Мечтая и се апелирам всеки ден той да се усъвършенства и да се появи още веднъж в падока”, безапелационен е Фелипе. През 2009 година бразилецът самичък претърпя ужасяващ случай и бе сред живота и гибелта. „ Особено в този момент, когато синът му (Мик) се състезава към този момент във Формула 2, той ще желае да е до него, с цел да може да го насърчи. Моля се всеки ден за това ", съобщи Маса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР