Бившият пилот на Ферари Фелипе Маса призова новият шеф на

...
Бившият пилот на Ферари Фелипе Маса призова новият шеф на
Коментари Харесай

Маса: Васьор трябва да действа бързо във Ферари

Бившият водач на Ферари Фелипе Маса прикани новият началник на Скудерията Фредерик Васьор да работи бързо с нужните промени в Маранело, с цел да може отборът да се бори за международната купа във Формула 1 през 2023 година.

Васьор е петият началник на Ферари от спечелването на последната международна купа при водачите през 2008 от Кими Райконен и очакванията му са, че ще се оправи по-добре от предшествениците си.

„ Ферари има проблеми и те би трябвало да бъдат решени – беше безапелационен Маса. – Много неща имат потребност от възстановяване, тактиката на отбора в надпреварите е най-очевидният образец, само че не е единствено това. В началото на сезона Ферари имаше механически проблеми, по-късно се появиха проблеми със спиранията в бокса, към този момент загатнах тактиката. За да вземеш купата, всичко би трябвало да е съвършено. ”
 Новото Ферари ще е с 1 секунда по-бързо? Новото Ферари ще е с 1 секунда по-бързо?
Бразилецът подчертава на това, че скоростта на измененията би трябвало да бъде съчетано с това те да са ориентирани в вярната посока.
 Алези за Ферари: Непоносими за гледане през 2022! Алези за Ферари: Непоносими за гледане през 2022!
„ Трябва вярно решение, защото в случай че направиш промени, само че допуснеш нови неточности, резултатът отново ще е неприятен. Васьор би трябвало да работи бързо във Ферари, само че и да не позволява неточности ”, добави Маса.
 Още 30 конски сили за Ферари за сезон 2023? Още 30 конски сили за Ферари за сезон 2023?
Бразилецът също по този начин добави, че Шарл Леклер има качествата да се бори за международната купа и заслужава да получи автомобил, който ще му разреши да осъществя капацитета си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР