Бившият пиар на столичния район Младост Петър Кърджилов, който е

...
Бившият пиар на столичния район Младост Петър Кърджилов, който е
Коментари Харесай

Петър Кърджилов вероятно ще бъде обвинен в хулиганство

Бившият пиар на столичния регион " Младост " Петър Кърджилов, който е част от отбраната на Десислава Иванчева, е свикан на следващия ден (21 май) в Столична дирекция на вътрешните работи. Там ще му бъде повдигнато обвиняване, само че към момента не е ясно защо, както споделя самият той в персоналния си профил във Фейсбук, прилагайки призовката.

" Най-вероятно става въпрос за виковете ми против прокурорите по делото против Иванчева и Петрова, когато се строиха да дават изявленията на медиите след прочитането на присъдите в Специализирания углавен съд ", изяснява Кърджилов. Припомняме, че той се развика " Мафия, мафия ", когато бяха прочетени присъдите на Иванчева и Петрова на първа страница - 20 и 15 години затвор.
Според " 24 часа " Кърджилов ще бъде упрекнат за безчинство, само че не е ясно дали ще има дефиниция за извънреден цинизъм или смелост.
След като на 15 април арбитър Иво Хинов прочете присъди от по 20 и 15 година затвор за Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, Кърджилов извика по адрес на тримата прокурори: " Мафия, гадна, мръсна мафия. Изчезвайте от този съд! " Той се опита да нападне главния обвинител по делото Илиян Рангелов, само че правосъдни служители на реда го усмириха и водиха в служебно помещение. " Пуснете ме! Нарушавате ми правата ", крещеше им някогашният пиар, пробвайки да се отскубне от ръцете им. Сцените бяха снимани от телевизионни камери и телефони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР