Бившият пиар на район Младост в София Петър Кърджилов, който

...
Бившият пиар на район Младост в София Петър Кърджилов, който
Коментари Харесай

Петър Кърджилов се оплака от полицейско насилие, приложи СНИМКИ

Бившият пиар на регион " Младост " в София Петър Кърджилов, който беше задържан с обвиняване за безчинство на " Орлов мост ", само че на първа инстанция съдът не почете обвиняването, се оплака от полицейско принуждение. Той стори това в персоналния си профил във Фейсбук, като приложи фотоси, за които споделя, че потвърждават думите му.
Кърджилов разгласява фотоси на разнообразни елементи на тялото си, по които има синини. И изяснява: " В полицейския бус получих също десетки мощни шамари по гърба и врата, както и удари с коляно в слабините, от които няма следи. Ударите от задържалите ме продължиха и в Първо районно, преди да пристигна юриста ми, като тяхна колежка по-възрастна полицайка подстрекаваше младите да ме бият още. Няма да приказвам за обидите и психическия тормоз. Държаха ме без вода и тоалетна, с цел да не се чисти алкохола, който по този начин и не откриха. Дадох непринудено кръв и урина за проучване във ВМА същия ден, преди да ме закарат в ареста ".
Същевременно Кърджилов твърди, че " множеството служители на реда и надзиратели ни поддържат и им се желае да бъдат на митинга, само че не могат, тъй като незабавно ще ги уволнят ". Той прецизира, че ще опише повече за прекараното време в ареста.
Още: " Жената с бастуна - кой разбуни духовете на " Орлов мост "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР