Бившият партньор на Джулиана Гани - Илиян Найденов, има фитнес

...
Бившият партньор на Джулиана Гани - Илиян Найденов, има фитнес
Коментари Харесай

Храни куче, да те лае: Джулиана Гани обзавела фитнеса на бившия си мъж

Бившият сътрудник на Джулиана Гани - Илиян Найденов, има фитнес залата си с помощта на силиконката. Мачото се е уредил с обзавеждане и уреди без пари, като в подмяна някогашната му жена е рекламирала компаниите, обезпечили уреди на монтанският плейбой. Илиян не е дал нито лев за залата, която през днешния ден го изхранва и му носи обилни доходи, писа „ Уикенд ”.
Мачото, който постави рога на Джулиана Гани, изобщо не прави оценка обстоятелството, че дължи залата си на силиконката, която не е взела нито лев от компаниите, които е промотирала, само че е държала те да подкрепят екс половинката й.

„ Илиян се възползва от добрината и наивността на Джулката. Явно мислеше, че му е в забрадка вързана, направи го прочут, популяризираше му чайовете, книгите и бизнеса, а най-после той сваляше млади девойки в интернет, много неблагодарно ” – разясняват съграждани на фитнес инструктора, който взе родителските права над общото им дете с Гани. Бившите съпрузи водиха дълга медийна борба с взаимни обвинявания, като най-сетне взеха решение да заровят томахавките в името на детето им Давид.

Найденов е имал заведени 5 каузи против някогашната си жена , която го направи известен, само че нито един от исковете не е извоюван. Хитрецът даже завел дело против майката на изкусителката, като я обвинил в „ уронване престижа на обществена персона ”. Самата Джулиана призна в свое изявление, че е над тези неща и е решила да не съди някогашния си.

„ От една страна премислям да го осъждам, тъй като има защо, само че въпреки това не знам дали това няма да рефлектира върху детето и поради това изчаквам. В момента сме в, по този начин да се каже, другарски връзки. Аз съм много устата и постоянно има какво да кажа, само че от време на време човек би трябвало да си преглътне егото в името на детето. Това, което Илиян направи, е доста грозно. Тези записи са манипулирани, тъй като е махнал изреченията, в които ясно си проличава, че ме предизвика. Като публикуваш, давай наред, а освен това, което те устройва ” – разкри Малката Джулка, визирайки записите, които монтанският златотърсач популяризира в медиите. Припомняме, че на звуковите файлове Гани заплашваше Илиян с ликвидиране, както и се отхвърли от детето си. Истината обаче е друга и сега русокоската се грижи за наследника си към 15 дни в месеца, колкото време прекарва Давид и при татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР