Бившият партиен дом, който е сграда на парламента и се

...
Бившият партиен дом, който е сграда на парламента и се
Коментари Харесай

НС за инцидента с починалия охранител в Партийния дом: Води се разследване

Бившият партиен дом, който е постройка на Народното събрание и се ремонтира, с цел да бъде преместена пленарната зала и съвещанията на депутатите напълно там, е със специфичен режим на достъп. В Партийния дом се влиза единствено след инспекция на входа от гардовете на НСО, против показване на специфичен пропуск, а през уикенда освен външни лица, само че даже и чиновниците на Народното събрание нямат достъп.
Ако някой работи в Народното събрание и желае да отиде до кабинета си в събота или неделя, няма да бъде позволен, в случай че преди този момент не е предизвестил с докладна, че му се постанова да отиде на работа. Това обясниха пресцентъра на Народно събрание и във връзка подозренията на околните на починалия Даниел Тасев, че може да е бил бутнат в шахтата, до момента в който е карал промяната си на охранител на градежа, представени от Канал 3.
От Народно събрание не дават детайлности за случая, като се базират на воденото разследване и препращат медиите за информация към проверяващите.
Междувременно Българска социалистическа партия изиска оставката на зам.-министър на Оперативна програма - Султанка Петрова поради спор на ползи , защото шурей й и брачният партньор й управляват въпросната охранителна компания, за която е работил 25-годишният надзирател.
" Искаме правдивост. На нас ни споделиха, че е паднал в шахта. Може да е паднал, може и да е бутнат. Ще се борим да научим истината”, обявиха околните му по бТВ сутринта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР