Бившият омбудсман и кандидат за кмет на София в последните

...
Бившият омбудсман и кандидат за кмет на София в последните
Коментари Харесай

Манолова намекна, че все пак може да направи партия

Бившият омбудсман и претендент за кмет на София в последните избори - Мая Манолова, показа гражданския си план. Предвижда се към него да се причислят още сдружения и членове. За момента не е ясно дали на по-късен стадий планът ще се трансформира в политическа партия.

„ Гражданската групировка „ Изправи се.БГ” събира хора, които не желаят да мълчат, а желаят да са дейни и изправени. Обединихме се, с цел да отстояваме демократичните права. В рамките на кметската акция ние стъпихме върху полезности, без да се замисляме за ляво и дясно”, сподели Манолова в студиото на „ Здравей, България” по NOVA.

Тя изясни по какъв начин нейната организация ще пази свободата на словото. Подчерта, че ще пази всеки един публицист, който бъде свален от ефир. "Направих го за Силвия Великова, както и арестуваните сътрудници от „ Бивол”, добави тя.

„ Независимо, че съм си подала оставката, аз ще продължа да бъда омбудсман вечно. Хората ме одобриха като бранител на техните права и този, който ще им помогне. Телефонът ми звъни денонощно” споделя Манолова.

"Това няма да бъде партиен план, няма да има партия. Ние обаче имаме политически претенции против мръсния въздух, против застрояването на Витоша и против неналичието тук-там в детските градини ", приключи Манолова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР