Бившият омбудсман и депутат от БСП Мая Манолова ще се

...
Бившият омбудсман и депутат от БСП Мая Манолова ще се
Коментари Харесай

Манолова отива на избори с антиБорисов мрежа от партии и организации

Бившият омбудсман и народен представител от Българска социалистическа партия Мая Манолова ще се яви на идните парламентарни избори с необятно " антиБорисов " обединяване, в което влизат дребни партии, неправителствени организации, цивилен сдружения и локални обединявания.

На дребна сцена, построена на столичния пл. " Славейков ", Манолова разгласи, че няма да прави партия. Вместо това ще провежда " партньорска мрежа ", която носи името на гражданската платформа, основана от нея след локалните избори предходната година – " Изправи се. БГ ".

В обединяването влизат и леви, и десни партии - " Движение 21 " на Татяна Дончева, ДБГ на Димитър Делчев и " Волт " на някогашния народен представител от " Реформаторския блок " Настимир Ананиев. Майките от " Системата ни убива " също поддържат самодейността, само че те няма да вземат участие директно в нея. Вместо това са избрали собствен представител - един от уредниците на инициативния комитет против построяването на постройката " Златен век " Никола Вапцаров, който беше и ръководител на инициативния комитет, издигнал Манолова за кмет на София предходната година. Сред подкрепящите обединяването е и някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов.

" Царят е гол. Борисов смъкна маската си на човек от народа "

" Протестите демонстрираха, че царят е гол. Не просто гол по очи в спалнята си, а без дрехи от театралната си дегизировка на " човек от народа " и изобличен от същия този народ. Борисов не е индивидът на народа, а индивидът на олигарсите и икономическите феодали. Борисов е индивидът, който разпределя парите на народа на приятелския си кръг. Борисов е индивидът на мафията в сърцето на републиката, Борисов е главатарят на шайката ", сподели Манолова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР