Бившият обвинител №1 в САЩ посочи Русия като извършител на

...
Бившият обвинител №1 в САЩ посочи Русия като извършител на
Коментари Харесай

И Уилям Бар обвини Русия за хакерската атака срещу САЩ

Бившият обвинител №1 в Съединени американски щати уточни Русия като причинител на огромната хакерска офанзива, блъснала редица институции оттатък океана.
Уилям Бар, който подаде оставка преди седмица, влезе в пряк спор с Тръмп, който се опита да насочи обвиняванията към Китай.

" Бях напълно осведомен, че всичко е добре и е под надзор. Русия, Русия Русия е основнаат ария, която се пее, когато нещо такова се случи, тъй като поради финансовите си обвързаности Lamestream (събирателен облик на обичайните медии) изключва опцията зад това да стои Китай (а може!) ", написа преди няколко дни републиканецът Доналд Тръмп в Twitter

ФрогНюз напомня, че преди дни и държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо уточни Русия като провинен за хакерската офанзива.

" С оглед на наличната информация съм склонен с оценката на държавния секретар Майк Помпео. Несъмнено наподобява, че това е Русия. " - съобщи Бар, представен от интернационалните организации.

Огромен брой държавни организации и огромни корпорации бяха наранени от хакерската офанзива. При нея бе конфигурирана познатата " Задна врата " в един от най-широко употребяваните софтуери на компанията SolarWinds. Това даде достъп на причинителите на офанзивата до компютърните мрежи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР