Бившият общински координатор на ГЕРБ Росен Даскалов общувал с бизнесмена

...
Бившият общински координатор на ГЕРБ Росен Даскалов общувал с бизнесмена
Коментари Харесай

Бивш координатор на ГЕРБ отрича да е говорил с Пламен Бобоков за търговия с влияние

Бившият общински координатор на ГЕРБ Росен Даскалов общувал с предприемача Пламен Бобоков единствено на тематика мотоспорт и обезпечаване на спонсорство. Това споделя самият Даскалов след разпит в Спецпрокуратурата, съобщи " 24 часа ".
" Бобоков е русенец, който всички поданици на града познават. Винаги е бил съпричастен към мотоспортните ни действия и е помагал със спонсорски контракти във връзка с рекламата ", сподели Даскалов.
Той напомни, че е подал оставка като общински координатор след загубата на ГЕРБ на кметските избори в Русе. По думите му, регионалният координатор на ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев е авторитетен човек в партията.
Даскалов отхвърли с Бобоков да са говорили на тематики, свързани с политическо или икономическо въздействие. " Говорили сме за мотоспорта и обществените действия в града. За мен всичко, което се случва, е необичайно. Вярвам в правораздаването - в случай че е сбъркал, дано се потвърди, само че аз доста нямам доверие ", посочи той.
Даскалов беше разпитван повече от час.
Междувременно " Монбат " още веднъж пусна публично известие, поради откритите край Червен бряг боклуци, които се смятат за евентуално рискови. Компанията изяснява, че извлича олово от остарели батерии и единствено " дребен % от батериите не може да бъде рециклиран - по този начин нареченият “краен софтуерен боклук ”, който съставлява по-малко от 5% в съотносимост към батерия. За този боклук " Монбат " има контракти с разнообразни компании, които го съхраняват, преработват или отработват. Всяка от тези компании е лицензиран оператор и е задължена да има съответната документи и интервенции в сходство с българското и европейското законодателство ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР