Бившият образователен министър Сергей Игнатов разказа пред БНТ за пропуска

...
Бившият образователен министър Сергей Игнатов разказа пред БНТ за пропуска
Коментари Харесай

Сергей Игнатов: Пулеви са интелигентни, ако в бокса не си умен, си обикновен бияч

Бившият учебен министър Сергей Игнатов описа пред Българска национална телевизия за пропуща в събота вечер, който е претърпял. Освен, че е професор по египтология, той е боксьор и буен обожател на спорта. Вчера обаче Игнатов не е съумял да гледа мача на Кубрат Пулев с Хюи Фюри, тъй като е имал билет за концерт на Лили Иванова.

Бившият началник на МОН описа, че в братята Кубрат и Тервел са интелигентни и имат към 10 000 тома книги в бащиния си дом. " В бокса, в случай че не си интелигентен, си просто един бияч., който си е купил от дълго време. Питагор е бил първенец в юмручен бокс. С братя Пулеви, в случай че седнете, може доста дълго да си говорите за история и за шах ", означи Игнатов. По думите му, успехите и на двамата ни спортисти са били предстоящи и няма кой знае каква изненада от вчерашното шоу в " Арена Армеец ".

Той разяснява и работата си като ректор в Европейския филантропичен университет в Литва, където също преподава египтология на студенти от целия свят. Сергей Игнатов разкри, че сходни университети разчитат най-вече на европейски пари и добави, че българските образователни заведения би трябвало да вземат образец от сходна процедура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР