Бившият областен управител на Плевен Иван Янчев разкри, че е

...
Бившият областен управител на Плевен Иван Янчев разкри, че е
Коментари Харесай

Радостин Василев ме освободи, след като ме заплаши, каза бившият областен на Плевен

Бившият регионален шеф на Плевен Иван Янчев разкри, че е бил заплашван от Радостин Василев. Вчера пък след сполучливия избор на съмнение Кирил Петков реши да назначи нов регионален на Плевен.

Ето какво показа Янчев:

Ще си поговоря с Вас, тъй като ми е малко тъжно…

Наблюдавам по какъв начин доста хора взимат решения, по какъв начин избират къси или дълги пътеки. Аз просто избрах моето пътешестване да е за положително. Да работя за моята България е положително за мен. Не се поддадох на никакви изкушения, не пожелах нищо, което да ме разделя от моите убеждения. Не ми беше мъчно на моите години да осъзная, че верността е най-правилния път.

Искам да приказвам на моя чист, роден и свят български език!

Искам мислите ми да срещат националните болки и дружно да взимаме правилни решения!

Когато народът приказва и тази тирада е в унисон с моите усеща, това считам, че е най-силният мотив за вярна посока!

Когато споделям, че обичам моята Родина, с неотстъпчивост признавам, че ще не отстъпвам най-ценното за мен “верую ” - България е над всичко и над всички!!!

Вчера Радостин Василев ме освободи като регионален шеф на област Плевен, както беше ме заплашил в коментара си под моя обява в персоналния ми профил, само че ще му отговоря по този начин: От достолепието ми на същински българин и експерт няма по какъв начин да ме освободиш! Когато нямаш човечност и чест, колкото и други добродетели да имаш душата ти не може да е чиста!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР