Бившият областен управител на Перник Кирил Стоев ще бъде кандидат

...
Бившият областен управител на Перник Кирил Стоев ще бъде кандидат
Коментари Харесай

Кирил Стоев ще бъде кандидат за кмет на община Радомир

Бившият регионален шеф на Перник Кирил Стоев ще бъде претендент за кмет на община Радомир на идните локални избори. На конференция Стоев заяви, че ще води листа, издигната от локална коалиция и подкрепена от партиите " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Български аграрни национален съюз, Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване и Консервативно обединяване на десницата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Представители на тези партии ще бъдат част и от листата за общински съветници и кандидат-кметове в обитаемоте места от община Радомир.

Той очерта и петте целта от програмата си, върху които ще работи, в случай че бъде определен. Сред тях са инфраструктура, икономическо развиване, екология и запазване на околната среда, заслужен живот на жителите и развиване на културата спорта и туризма.

Кирил Стоев е роден в Радомир. Той е софтуерен инженер. Завършил е магистратура по " Европейска интеграция " към Университета за национално и международно стопанство. Бил е претендент за общински консултант от партия " България на жителите ". Заема поста регионален шеф на Перник в интервала януари - август 2022 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР