Бившият областен управител на Благоевград, който заемаше и поста заместник-министър

...
Бившият областен управител на Благоевград, който заемаше и поста заместник-министър
Коментари Харесай

Зам.-министър от служебния кабинет ще е кандидат за кмет на Благоевград

Бившият регионален шеф на Благоевград, който заемаше и поста заместник-министър на районното развиване и благоустройството във втория длъжностен кабинет на Гълъб Донев, Николай Шушков ще се кандидатира за кмет на Благоевград, съобщи БТА.

Кандидатурата му е издигната от предприемчив комитет с ръководител Лазар Причкапов. 83-годишният Причкапов е с богата биография. Бил е кмет на Благоевград в интервала 2002 - 2007 година, а още преди този момент първи секретар на ОК на Българската комунистическа партия, член на Централен комитет. Изключен е от Българска комунистическа партия, тъй като се афишира срещу свалянето на Тодор Живков. 64-годишният Николай Шушков е бил зам.-кмет на Причкапов през 2005 година

" Кариерата ми стартира в Благоевград, като в интервала преди 1989 година съм бил ръководител на Съвета за духовно развиване ", разгласи Шушков на конференцията.

Той добави, че дълги години е работил в системата на Агенция „ Митници “, като е заемал разнообразни длъжности – от митнически контрольор, шеф митнически пункт „ Станке Лисичково “, шеф на митница „ Югозападна “. Бил е шеф на отдел в Митнически пункт – " Калотина ", шеф на Митнически пункт – " Кулата ", а в интервала 2008-2009 година е бил шеф на Регионална митница – София.

" С политическа дейност след 1990 година не се занимавам, не членувам в нито една политическа партия ", разгласи още Шушков.

В интервала май 2021 година до януари 2022 година заема поста регионален шеф на Благоевград, след което още веднъж бе назначен на тази позиция през август 2022 година до декември същата година, когато бе назначен за заместник-министър на районното развиване. 

В инициативния комитет освен Причкапов влизат певицата Мая Нешкова, музикантът от ФСБ Косьо Цеков, футболистът Петър Михтарски, Милен Врабевски, предприемачи, лекари и други благоевградчани, съобщава  " 24 часа ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР