Бившият носител на приза за "Най-полезен играч" в Националната баскетболна

...
Бившият носител на приза за "Най-полезен играч" в Националната баскетболна
Коментари Харесай

Дерик Роуз се присъедини към Ню Йорк Никс

Бившият притежател на наградата за "Най-полезен състезател " в Националната баскетболна асоциация Дерик Роуз ще продължи кариерата си в отбора на Ню Йорк Никс.

32-годишният Роуз бе трансфериран при нюйоркчани от отбора на Детройт Пистънс. В подмяна "буталата " ще получат гарда Денис Смит-младши и отплата в драфта.

За Роуз това ще бъде втори престой в редиците на Никс след сезон 2016/17. Освен това той се събира още веднъж с треньора Том Тибодо, под чието управление завоюва оценката за МВП през 2011 година.

През актуалната акция Роуз записва по 14,2 точки и 4,2 асистенции приблизително на мач, само че не игра в пет от последните осем мача на Детройт.

В кариерата си той е играл още за тимовете на Чикаго Булс, Кливланд Кавалиърс и Минесота Тимбъруулвс.

Ню Йорк Никс заема седмо място в Източната конференция с баланс от 11 победи и 13 загуби. Тимът не е взел участие в плейофите от 2013 година насам.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР