Бившият номер 3 в световния мъжки тенис Милош Раонич, разказа

...
Бившият номер 3 в световния мъжки тенис Милош Раонич, разказа
Коментари Харесай

Милош Раонич: Не е трудно да останеш в изолация

Бившият номер 3 в международния мъжки тенис Милош Раонич, описа по какъв начин прекрва времето без шампионати. Канадецът, който стартира по добър метод 2020 година, показа много забавни неща по отношение на своите занимания, само че не пропусна да даде скъпи препоръки на хората в битката с ковид.

„ Аз съм като всички останали хора по целия свят, заставам си у дома, и се старая да бъда положителен. Правя най-различни неща, като се пробвам дните ми да бъдат разнородни, чета книги, виждам филми, чувам музика. Ако би трябвало да препоръчам един съответен филм на хората, това е филмът надареният мистър Рипли. До колкото си припомням, този филм има оскар и неотдавна съумях да го виждам, несъмнено доста ми хареса ", стартира той

"Във времето без шампионати чета доста, постаравам се всеки ден да обогатявам себе си. Преди не бях подобен почитател на книгите и регистрирам това като моя огромна неточност, с времето започнах да чета от ден на ден и повече и осъзнах, че книгите ти оказват помощ да израснеш както духовно, по този начин и умствено. Вече, където и да отидем по света, постоянно обикалям книжарниците и си диря забавни книги. Предпочитам да чета, вместо да виждам някое предаване по малкия екран, книгата е в положение да завладее изцяло индивида и да отстрани всички неприятни мисли ".

"Също по този начин, доста мои сътрудници спортисти обичат видео игрите, аз не върша изключение, само че играя рядко, не съм го правил от 4 години. Много обичам да играя NBA и да си предпочитам разнообразни тимове, играл съм цели сезони, и това ми доставя същинско наслаждение ".

"В момента обстановката по света е доста тежка и желая да помоля хората да бъдат виновни. Мисля, че би трябвало да слушаме какво ни споделят управляващите и да съблюдаваме всички правила, аз самия виждам какъв брой несериозно се отнасят някои хора към пандемията, а това е безконтролно. Всички сме длъжни да вършим всичко, което ни споделят управляващите, ситуацията е доста съществено, и от нас зависи да се оправим по-бързо с заболяването “, приключи Раонич.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР