Бившият номер 1 в света Новак Джокович официално потвърди, че

...
Бившият номер 1 в света Новак Джокович официално потвърди, че
Коментари Харесай

Джокович потвърди за раздялата с Щепанек и Агаси


Бившият номер 1 в света Новак Джокович публично удостовери, че е завършил взаимоотношенията си с Радек Щепанек и Андре Агаси като негови треньори. Американската тенис легенда стана треньор на сърбина през май 2917-та година, до момента в който Щепанек влезе в щаба на Джокера в самия завършек на предходната година.

"След шампионата в Маями, Новак и неговият треньор Радек Щепанек взеха решение да сложат завършек на взаимната си работа. Личните им връзки остават отлични, като за Новак бе наслаждение да работи и да се учи от Щепанек. Той е признателен на Радек за поддръжката в този интервал. Взаимоотношенията сред Новак и Андре Агаси също приключиха", се споделя в известие на формалния уебсайт на Джокович.

"Новак остава съсредоточен върху задачата си да се завърне по-силен и по-издържлив на корта след дългата пауза поради травма, която се отрази на играта и увереността му. Той продължава да търси с голямо предпочитание нови способи, по които да възвърне положителната си форма", се добавя в известието.

Джокович пропусна последните шест месеца от предишния сезон, а при започване на тази година стигна до осминафиналите на Аустрелиън Оупън, където бе спрян от Хьон Чун. След това обаче носителят на 12 трофеи от Големия шлем записа две следващи загуби от Таро Даниел и Беноа Пер на Мастърсите в Индиан Уелс и Маями. Сърбинът не е стигал до полуфиналите на шампионати от Големия шлем от 2016-та година насам. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР