Бившият номер 1 в света Новак Джокович няма да играе

...
Бившият номер 1 в света Новак Джокович няма да играе
Коментари Харесай

Заради бебето Ноле спира с тениса

Бившият номер 1 в света Новак Джокович няма да играе повече до края на сезона.

Новината бе обявена от самия Джокович в обществените мрежи, като това значи, че той ще пропусне Откритото състезание на Съединени американски щати, както и Финалите на международния тур.

Заради травма в лакътя сръбският тенисист трябваше да се откаже по време на мача си с Томаш Бердих на 1/4-финалите на Уимбълдън.

В последна сметка някогашният номер 1 е взел решение да почива до края на годината.

" Всички доктори и експерти, с които се съветвах, в Сърбия и по целия свят, бяха съгласни, че тази травма се нуждае от отмора. Ще би трябвало да си взема дълга отмора от тениса. Ще направя всичко нужно, с цел да се възстановя. Ще употребявам този интервал, с цел да подобря някои детайли, върху които нямах време да работя в последните години ", написа Джокович, който признава, че връзките в фамилията му са не по-малко значими.

 Новак Джокович има проблеми с жена си
Новак Джокович има проблеми с жена си

Джон Макенрол направи смущаващи разкрития

" За мен следва още един значим миг - със брачната половинка ми Йелена ще ставаме родители за повторно. Това са неща, които ме изпълват с изключителна наслада и благополучие. Сигурен съм, че ще съм подготвен за старта на новия сезон ", споделя сърбинът.

Ноле приключва сезона с баланс от 32 победи и 8 загуби, като завоюва две трофеи от началото на годината - в Доха и Ийстборн, напомня Бгнес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР