Бившият номер 1 в света Анди Мъри (Вeликобритания) победи грузинеца

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри (Вeликобритания) победи грузинеца
Коментари Харесай

Анди Мъри се класира за 1/4-финалите в Сидни след тричасова битка

Бившият номер 1 в света Анди Мъри (Вeликобритания) победи грузинеца Николоз Басилашвили с 6:7(4), 7:6(3), 6:3 и се класира за четвъртфиналите на интернационалния шампионат по тенис в Сидни с награден фонд 521 хиляди $.

Двубоят продължи три часа и 16 минути, а първите два сета се играха по повече от час и бяха решени след замяна на по един пробив. В третата част Мъри реализира ранен пробив, поведе с 3:0 гейма и съумя да стигне до крайната победа.

Следващият противник на британеца е Давид Гофен. Белгиецът надигра в два сета - 6:2, 6:3 американеца Денис Кудла за час и 22 минути.

Седмият подложен Фабио Фонини (Италия) претърпя проваляне от Брендън Накашима от Съединени американски щати с 6:7(7), 6:7(6). На четвъртфиналите Накашима ще срещне сънародника си Рейли Опелка, който в профил австралиеца Джордан Томпсън с 6:3, 6:2.

В топ 8 на шампионата в Сидни влязоха още британецът Даниел Еванс след триумф с 6:2, 6:3 над испанеца Педро Мартинес, руснакът Аслан Карацев, който се оправи със сърбина Миомир Кецманович със 7:5, 6:4 и Лоренцо Сонего (Италия), който победи във втория кръг Себастиан Баез от Аржентина с 6:2, 6:3.

Sensational ✨

The moment defeated World No. 23 in Sydney!
— Tennis TV (@TennisTV)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР