Бившият номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал похвали швейцарската

...
Бившият номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал похвали швейцарската
Коментари Харесай

Надал: Изглежда логично това да е последната ми среща с Федерер

Бившият номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал похвали швейцарската легенда Роджър Федерер за представянето му в тирнира от Големия шлем " Ролан Гарос ". Испанецът победи Маестрото с 6:3, 6:4, 6:2 и се класира за финала, където ще се изправи против спечелилия от двойката Новак Джокович - Доминик Тойм.
 Надал не остави шансове на Федерер и е на край в Париж
" Целта ми е да не преставам в този дух. Опитвам и да се любувам на свършеното. Надявам се имам още доста време до края на моята тенис кариера.

Разбира се достижението ми през днешния ден беше доста значимо за мен. Да съм на край на " Ролан Гарос " още веднъж, е изключително особено на фона на нелеката обстановка към мен и контузиите, които имах. В моите очи тази победа е доста значима.

Няма втори състезател като Федерер на планетата. Играли сме доста пъти един против различен. Винаги щом излизам против Роджър, чакам най-хубавата игра от него и се сготвям да отговоря по същия метод. Изглежда разумно това да е последната ни среща в Париж, това е действителността, защото годините минават.

Всеки има своите дребни проблеми. А годините ни се усилват. Надявам се да не е последният път. Вярвам, че и двамата оценяваме сходни мачове.

Споделяме една страст на корта. Вярно, че остаряваме, само че в това време и двамата сме на полуфиналите на Откритото състезание на Франция. Щом сме тук, не може да мислим за отричане ", сподели Надал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР