Бившият най-добър приятел на принц Хари подхрани слуховете за горчива

...
Бившият най-добър приятел на принц Хари подхрани слуховете за горчива
Коментари Харесай

Един от най-старите приятели на принц Хари в ново предателство, докато работи с най-злия критик на Меган Маркъл

Бившият най-хубав другар на принц Хари подхрани слуховете за горчива омраза, откакто се сплоти със върлия зложелател на Меган Маркъл, Джереми Кларксън.

Бившият водещ на Top Gear попадна в заглавията през 2022 година, откакто написа публикация във вестник The Sun, в която Джеръми грубо разказа какъв брой ненавижда херцогинята на Съсекс. В колоната Кларксън показа очакванията си херцогинята на Съсекс да бъде дефилирана гола на улицата - което по-късно беше оповестено за сексистко от регулаторния орган на пресата.

Хари и Меган взривиха публикацията, която беше отстранена от The Sun и сподели, че популяризира „ реторика на омразата “, както и „ рискови тайни теории и мизогиния “. Изглежда обаче, че един от най-близките другари на херцога на Съсекс към този момент е сменил страната, защото беше видян в епизод от хитовото шоу на Джереми на Amazon Prime, Clarkson’s Farm. Хю ван Кутсем, който познава Хари и принц Уилям от деца, беше забелязан да дебне елени в седми епизод от шоуто дружно с Джеръми, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР