Бившият национален вратар Николай Михайлов е пред завръщане в редиците

...
Бившият национален вратар Николай Михайлов е пред завръщане в редиците
Коментари Харесай

Ники Михайлов пред завръщане в Левски

 Ники Михайлов си откри треньор - Николета Лозанова (видео)
Бившият народен вратар Николай Михайлов е пред завръщане в редиците на Левски, гръмна Sportal.bg.

Собственикът на Левски Спас Русев е твърдо решен да притегли нов вратар колкото се може по-скоро. Босът на " сините " е извънредно отчаян от представянето на Божидар Митрев и Мартин Полачек, като към този момент даже е провел съществени диалози с Михайлов.

Двете страни са в напреднали договаряния, а националният вратар на България е получил покана от Русев да бъде в ложите на стадион " Георги Аспарухов " в днешната контрола с Монтана от 11:30 часа. Вратарят към този момент два пъти беше издирван предните години от Русев, а преди този момент един път и Георги Иванов-Гонзо имаше концепция да го върне в клуба.

Това ще бъде първи мач за 30-годишния вратар на " Герена " след дълги години. За последно Ники Михайлов гледа онлайн мач на Левски на 23 май 2014 година, когато клубът отпразнува грандиозно своята 100-годишнина на стадион " Васил Левски ".

В момента Михайлов е свободен сътрудник, като се чака напълно скоро да стартира тренировки под управлението на Славиша Стоянович и да стане публично част от отбора още през този месец. Той мъчно ще направи още един дебют през 2018 година, защото е надалеч от най-хубавата си форма, която би трябвало да бъде реализирана през зимната подготовката в Кипър. Стражът се раздели с Омония (Никозия) през май, като няколко месеца се готвеше въз основата в Бояна, а от близо три седмици тренира със Славия.

Михайлов е някогашен състезател на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона, Мерсин и Омония, като има близо 40 мача с националната фланелка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР