Бившият национален селекционер Ивайло Петев беше много ядосан след загубата

...
Бившият национален селекционер Ивайло Петев беше много ядосан след загубата
Коментари Харесай

Петев бесен на футболистите си: Подранихме с подаръците за Коледа

Бившият народен селекционер Ивайло Петев беше доста сърдит след загубата на неговия Ягелония (Бялисток) от Пяст Гливице с 0:2. Мачът беше от Шампионската група на плейофите в полската Екстракласа.

" Провалихме се. Коледа е надалеч, само че направихме два подаръка на противника. Щом позволяваме такива неточности в отбрана, би трябвало съществено да се замислим, тъй като не се случва за първи път. Имахме положения, които не реализирахме, в противоположен случай умерено можехме да се върнем в мача. Всички сме отговорни. Жалко е, че и в други мачове загубихме скъпи точки поради самостоятелни неточности ", съобщи Петев.

Двата гола за Пяст Гливице паднаха в границите на две минути през първото полувреме. Първо Пьотър Парзишек се възползва от неприятно изнасяне на топката и откри резултата, а малко по-късно Хорхе Феликс беше оставен непокрит и с глава удвои задатъка на домакините. На ягелония не оказа помощ даже фактът, че игра цяло второ полувреме с човек повече след аления картон на Себастиан Милевски.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Екстракласа 35 кръг, неделя 12 юли  Пяст Гливице 2:0краен резулат  Ягелония
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР