Бившият национален селекционер и шампион с Лудогорец Ивайло Петев се

...
Бившият национален селекционер и шампион с Лудогорец Ивайло Петев се
Коментари Харесай

Ивайло Петев поема кипърски гранд?

Бившият народен селекционер и първенец с " Лудогорец " Ивайло Петев се завръща в кипърското състезание, с цел да поеме локалния гранд " Омония " Никозия, оповестяват медиите в страната.

42-годишният някогашен полузащитник е дошъл тази заран в Кипър, с цел да води заключителни договаряния, които са стартирали преди два дни. Но очевидно нещата са се развили бързо в позитивна посока, тъй като на следващия ден към Острова на Афродита пътуват помощникът му Алекси Желязков и лекар Валентин Великов, който също влиза в щаба.

За Ивайло Петев това е завръщане в Кипър след сезон 2013/2014, когато водеше АЕЛ Лимасол, само че съумя да ги класира на 2-ро място след АПОЕЛ. След това води националния тим на страната, " Динамо " Загреб, а от лятото е без работа.

" Омония " през предишния сезон приключи на 5-о място в класирането и не е печелил купата от 2010-а година, като има общо 20 шампионски трофея. В момента тимът е на 8-о място в класирането с 19 точки, на 3 от местата, даващи право на борба за шампионската купа посредством плейоф. Петев сменя на поста Памбос Христодулу.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР