Бившият национален обществен защитник Мая Манолова ще отвори Столичната община

...
Бившият национален обществен защитник Мая Манолова ще отвори Столичната община
Коментари Харесай

Манолова отваря общината, ако стане кмет

Бившият народен публичен бранител Мая Манолова ще отвори Столичната община за жителите , в случай че завоюва локалните избори.

Коментарът си тя направи, откакто гласоподава в столичното Шесто помощно учебно заведение.

Бившият омбудсман мислила първо да приема жители един ден, а по-късно - три. Предвид наболелите проблеми и неглижирането на жителите, Манолова има за цел да отвори общината за една седмица за жителите и щяла да ги приема всеки ден и час.

Манолова даде обещание, че в случай че завоюва локалните избори, ще махне и магнитните карти на входа на общината, с цел да могат хората да влизат умерено.

Тя гласоподава за смяната в модела на ръководство на София . Както желаеме чист и транспарантен въздухът, по този начин и чисти и транспарантно ръководство, означи Манолова.

Тя уточни, че е дала своя избор за младежите, за вярата, за възрастните и за един по-добър живот на всички , а освен на по-малко група доближени. Манолова настоя София да бъде една съвременна и подредена европейска столица.

Според нея на сегашните локални избори ще има висока изборна интензивност . Манолова прикани хората да гласоподават и хората да дадат своя глас, тъй като столицата има потребност от интензивност и смяна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР