Бившият национален бранител Емил Кременлиев прогнозира окончателно прекратяване на много

...
Бившият национален бранител Емил Кременлиев прогнозира окончателно прекратяване на много
Коментари Харесай

Герой от САЩ'94: Ще прекратят много първенства, наши клубове ще фалират

Бившият народен защитник Емил Кременлиев предвижда дефинитивно преустановяване на доста футболни шампионати в Европа и банкрути на родни клубове. Някогашният бек на Славия, Левски и ЦСКА дефинира банкрутите като " неизбежни ".

" На някои места шампионатите може да бъдат анулирани, на други да се прекратят и въз основата на сегашното класиране да се разгласи край на сезона. Както стана в Белгия. Ще има ядосани, ще има недоволни. Ще бъде огромно напрежение. Но няма по какъв начин. Аз съм безапелационен, че не трябва да се прибързва с подновяването на мачовете. Как по този начин играчите ще имат единствено 14 дни за пълноценни тренировки и хоп - хвърлят се в огъня. Та знаете ли до какво ще докара това?! Ще докара до всеобщи травми и ще стане ужасно. Според мен, както към този момент споделих, много страни ще последват Белгия.

И друго ме тормози. България не е богата страна. Много тимове са общински. Общините защо по-напред да мислят в тежката конюнктура. Други пък зависят и от Чичко-паричко. Тоя чичко има бизнес, който търпи загуби около пандемията. Не го знаеш какво ще реши. Така че – чакам банкрути на тимове. Това е неизбежно ", сподели Кременлиев пред сътрудниците от " Блиц ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР