Бившият национал Валери Божинов ще води атаката на Ботев (Враца)

...
Бившият национал Валери Божинов ще води атаката на Ботев (Враца)
Коментари Харесай

Божинов и компания гостуват на последния

Бившият национал Валери Божинов ще води офанзивата на Ботев (Враца) в гостуването на Верея през днешния ден от 20:00 часа. Двубоят на “Трейс Арена” в Стара Загора е първи от 12-ия кръг на шампионата. Домакините са на дъното в класирането без победа и с едвам три маркирани гола. Врачани пък последователно стабилизираха представянето си, само че още са покрай зоната на изпадащите.

Наставникът на Верея Небойша Лекич няма проблеми с контузени и осъдени. Очаква се той да повери титулярното място в предни позиции на новото попълнение Дино Мартинович. Бедри Рюстемов също получи картотека и ще може да дебютира за заралии. Лекич доста ще разчита на пробивите по двата фланга на Милан Вушурович и Антон Огнянов, с цел да успее тимът да се пребори за първа победа в елита.

Старши треньорът на Ботев Сашо Ангелов няма да може да разчита на контузения халф Георги Вълчев, а Емил Стоев до последно ще е под въпрос. Зад Божинов по всяка възможност ще работят Петър Атанасов, Спас Георгиев и Юлиян Ненов.

Верея се разписа във всеки от опследните си 4 мача, откакто преди този момент беше в серия от 13 дуела без гол. Това ще е първи формален мач сред двата тима в Първа лига.

ППЛ, 12-и кръг:

ВЕРЕЯ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Г. Георгиев; З. Илиев, И. Иванов, Василиев, Курупис; Тевия, Малек; Вушурович, Диара, Огнянович; Мартинович
Старши треньор: Н. Лекич
БОТЕВ Вербовъчна разработка (4-2-3-1): Ганев; А. Васев, Керчев, М. Иванов, Фиданин; Д. Гаджев, Апостолов; Ненов, С. Георгиев, П. Атанасов; В. Божинов
Старши треньор: С. Ангелов

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: “Трейс Арена”
НАЧАЛО: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 12 кръг, петък 19 октомври  Верея 20:00предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР