Бившият национал Стилиян Петров, който в момента е част от

...
Бившият национал Стилиян Петров, който в момента е част от
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Хората по целия свят гледат на българския футбол с друго око

Бившият национал Стилиян Петров, който сега е част от екипа на Димитър Бербатов, разяснява решението на Софийския градски съд, който анулира решенията от Конгреса на БФС през октомври предходната година.

" В последните няколко дни заваля дъжд от смс-и и позвънявания по какъв начин е време това управление на Българския футболен съюз да си замине. Защото българският футбол е на колене. Футболът ни е упрекнат в черно тото, корупция, расизъм в какво ли не. Хората по целия свят гледат на българския футбол с друго око. Те не се интересуват от българския футбол. Не се интересуват от това, което бяха за нас Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Краси Балъков. Футболисти, които популяризираха България.
 Йордан Лечков: Ще си бием и дузпи, само че няма да са по пет
Йордан Лечков: Ще си бием и дузпи, само че няма да са по пет

Ето какво сподели

Ние още веднъж обвинихме българските национали, тяхна била виновността. Толкова си можели, нямали сме други. Същите извинения, които бяха преди 15, 10 и 5 години.

Сегашното управление непрекъснато споделя че ще работи и ще прави промени. Единствената смяна, която би трябвало да настъпи сте вие - да напуснете българския футболен съюз, с опрощение туристическа организация Български футболен съюз.

Затова както доста други хора призохава господин Борислав Михайлов и целият Изпълком неотложно да си подаде оставката и да се извини обществено на българския народ по тази причина, че заличиха българския футбол. Затова, че не можем да се гордеем с нашите деца и гении. Време е ние мазохистите да се събудим. Не ми пишете и не ми се обаждайте - бъдете смели. Искайте отговорност от тези, които са виновни.

Видяхте, че Съдът отхвърли техния Конгрес и сподели нередности. Тази система е пригодена да работи единствено в ущърб на българския футбол, само че и това ща се промени. Бъдете смели и самостоятелни. Време е да бъдем мъже и да бъдем смели. Това е единственият метод още веднъж да се гордеем с българския футбол - още веднъж да имаме Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Красимир Балъков.

Затова дублирам господин Боби Михайлов и Изпълкома на туристическа организация български футболен съюз неотложно да си подадат оставките и да се извинят обществено.

Тошко Неделев уповавам се, че всичко върви както би трябвало. Надявам се, че се оправяш. Всички сме с теб. С неспокойствие чакаме да се прибереш в България ", сподели Петров.
 Бербатов: Ако от БФС апелират, ще потвърдят, че милеят за постовете си, а не за българския футбол
Бербатов: Ако от БФС апелират, ще потвърдят, че милеят за постовете си, а не за българския футбол

Призова за оставки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР