Бившият национал Росен Кирилов гостува днес в актуално студио Дерби

...
Бившият национал Росен Кирилов гостува днес в актуално студио Дерби
Коментари Харесай

Росен Кирилов: ЦСКА върви трудно в първенството, загуби много енергия в Европа

Бившият национал Росен Кирилов гостува през днешния ден в настоящо студио Дерби и разяснява мачовете на националния тим, както и идните първи евробитки за Лудогорец и ЦСКА-София. " Защо по този начин се случва в националния тим? Всеки си го задава този въпрос, само че може би е генерално отражение на всичко. Причините никой не ги знае, сложни аргументи, проучват се, само че явен отговор нямаме.
При младежите има лъч вяра. Мисля, че това потомство, което идва, е способно и кадърно. Победиха Сърбия, за които знаем каква школа са. Направиха еднакъв с Полша, това са положителни резултати ".

Иначе не одобрявам позивите за подмладяване на националния тим. В националния тим би трябвало да се вика най-хубавото. Дори състезател на 17-18 години, в случай че прави извънредно усещане, той ще бъде извикан. Ето ви образец с Доминик Янков, с Валентин Антов. Да не играха, само че треньорът преценя кой да играе ".

" Българският футбол е на обичайно приблизително европейско равнище. Айде малко по-ниско от междинното европейско равнище. Имаме два тима в групите на Лига Европа, Локомотив Пловдив беше на 15 минути от победа над Тотнъм.

Относно Първите мачове в Лига Европа- уповавам се да тръгнат и двата тима сполучливо. Лудогорец с Антверп, който има особена известност в България. Но се надявам, че няма да бъдат черна котка и за тях, както преди години бяха за Левски. Надявам се и двата тима да тръгнат с победи ".

Специално ЦСКА загуби доста сила в мачовете с БАТЕ и Базел и това се отрази на представянето им в българското състезание. Там, в Европа, хвърлиха всички сили, само че мисля, че ще се оправят. Гледах мача на ЦСКА и Лудогорец. ЦСКА беше надалеч по-добрия тим, изключително второто полувреме, и заслужаваше да победи. Като виждам дългата скамейка на армейците, Лудогорец ще имат още по-сериозен конкурент. Като прибавим Локомотив (Пловдив) и Берое, ще бъде още по-тежко за тях. Ще бъде тъпо, в случай че след ЦСКА, такива катаклизми да се случат и на Левски ".

Кирилов разяснява и приключването на един от някогашните тимове, на които той беше треньор много време- Витоша (Бистрица). Както е известно, бистричани се отхвърлиха след 7 мача във Втола лига и разпуснаха първия си отбор.

" За Витоша - притежателят си взема решение, тъпо е, че се случи. Там даваха късмет на млади играчи. Християн Василев е свеж образец, в този момент се показва на равнище в Берое ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР