Бившият национал Орлин Старокин може да се завърне в Левски,

...
Бившият национал Орлин Старокин може да се завърне в Левски,
Коментари Харесай

"Левски" преговаря да си върне бивш национал

Бившият национал Орлин Старокин може да се завърне в " Левски ", заяви Dsport. 33-годишният отбранителен халф сега е свободен сътрудник, откакто напусна кипърския " Еносис " (Паралимни). Той води договаряния с управлението на " Левски " и се чака в идващите дни да бъде показан като попълнение на отбора.

Старокин игра за " Левски " от 2011 до 2014 година, като през този интервал записа 83 мача и 5 гола. В България е играл още за " Нафтекс ", " Черноморец Бургас ", " Локомотив " (Сф), " Ботев " (Пд), " Пирин " (Бл) и " Витоша " (Бистрица). В Кипър, с изключение на в  " Еносис ", е бил и в " Алки ". Има къси престои в казахстанския " Иртиш " и румънския " Динамо " (Букурещ). Докато бе в " Черно море " е извикан в националния тим за международните квалификации с Швеция и Нидерландия, само че не влиза в игра.

Преговорите със Старокин удостоверяват поетата политика от управлението на " Левски " да сформират тим за новия сезон, построен главно от българите от досегашния отбор и юноши плюс няколко опитни някогашни играчи. Вчера треньорът Георги Тодоров призна, че се договаря и с други трима, които са били към този момент при " сините " - Стивън Петков и братята Борислав и Радослав Цоневи.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР