Бившият национал на Италия и настоящ треньор в турското първенство

...
Бившият национал на Италия и настоящ треньор в турското първенство
Коментари Харесай

Шансът е спасил Винченцо Монтела от нещо сериозно в Турция

Бившият национал на Италия и сегашен треньор в турското състезание Винченцо Монтела е извадил огромен шанс около тежките трусове. Оказва се, че е потърпевш хотелът, в който по принцип той живее. Наставникът на Адана Демирспор и всички футболисти на тима са имали късмет, тъй като през вчерашния ден са пристигнали в Истанбул за мача си против Юмраниеспор, който трябваше да се състои през днешния ден. Това ги е избавило от нещастието.

“Трусът в Адана е бил тежък. Много от играчите ми се тормозят за фамилиите си. Казаха ни, че има паднали здания, а хотелът, в който аз пребивавам там, се е запалил и хората са били евакуирани ”, показа Монтела пред DAZN.

“Има следващи трусовете, сега разчитаме на милостта на природата ”, добави италианецът.

Трус от 7.8 в ранните часове на деня докара до безпорядък и опустошения в региона на Газиантеп, а през днешния ден по обяд последва още един доста мощен трус - 7.5. Това е най-силното земетресение в страната за последните 100 години, макар че южната ни съседка е мощно сеизмична зона.

Има потърпевши региони и в Сирия, като общият брой на починалите е близо 2000.
 Бивш състезател на Челси и Нюкасъл е измежду затрупаните в Турция Бивш състезател на Челси и Нюкасъл е измежду затрупаните в Турция
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР