Бившият национал на Бразилия Робиньо загуби обжалването на осъдителната си

...
Бившият национал на Бразилия Робиньо загуби обжалването на осъдителната си
Коментари Харесай

Потвърдено: 9 години затвор за Робиньо

Бившият национал на Бразилия Робиньо загуби обжалването на неоправдателната си присъда, откакто Апелативният съд в Милано удостовери, че той би трябвало да влезе в пандиза за 9 години. 36-годишният нападател е обвиняем по дело за присъединяване в групово обезчестяване отпреди седем години, когато играеше за. Още през 2017 година той чу въпросната присъда. Сега му остава финален късмет – да апелира и пред Касационния съд.

Обвинението е за закононарушение от 2013 година. Инцидентът е станал в дискотека в Милано, където бразилецът и петима негови другари са насилили полово 22-годинишна жена от Албания. Основният аргумент на Апелативния съд в този момент беше, че няма по какъв начин за интервал от 30 до 50 минути, колкото е траяло всичко, дамата да е правила секс с шестима души по свое предпочитание.

И въпреки всичко Робиньо надали ще попадне зад решетките. Тъй като в Бразилия работи закон, който не разрешава екстрадицията на нейни жители при каквито и да е условия, сега футболистът си се разхожда на независимост. Това ще рече, че даже присъдата да остане каквато е, южноамериканската нация ще би трябвало да промени законите си, с цел да може да изпрати Робиньо в Италия - нещо, което надали ще се случи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР