Бившият национал на България за Купа Дейвис Радослав Лукаев написа

...
Бившият национал на България за Купа Дейвис Радослав Лукаев написа
Коментари Харесай

Бивш национал скочи на Гришо: Не си човека, за когото се представяш

Бившият национал на България за Купа " Дейвис " Радослав Лукаев написа яростно писмо в обществените мрежи, адресирано до първата ни ракета Григор Димитров.
Гришо твърди, че думите му за " София Оупън " са " погрешно показани " (ВИДЕО) Тенисистът обясни изявлението си пред bTV с пост във "Фейсбук " на британски език
В него Лукаев твърди, че международният номер 19 не е този, за който се показва и че е спрял всевъзможен контакт с хората, които са му помогнали при започване на кариерата, измежду които е и самият Лукаев.

Прочетете писмото на Радослав Лукаев, оповестено на страницата на Димитров във Facebook:

" Гришо, пиша ти тука, тъй като не искаш да имаш контакт с никой от някогашните тенесисти на България, тъй като ти самичък избра по този начин да бъде. Говориш, че си националист, който милее за страната и се гордееш да се съзтезаваш под БГ байрак. Когато беше дребен татко ти търсеше способи да ти оказва помощ да се развиваш и когато най-вече имаше потребност да играеш с някой татко ти се обръщаше към мен. Можеш ли да отговориш за какво откакто стана огромна звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и татко ти да изяснява, че никой не би трябвало да има връзка с теб и тренираш там изолиран, а не го правиш в България? Ти по този метод караш доста други българи, който се занимават с този спорт да последват твоя образец и да бъдат надути като теб, даваш ли си сметка въобще какъв образец на младите даваш, какъвто сякаш искаш да бъдеш и България да се гордее с теб? Ти по никакъв метод не помагаш на българския тенис, тъй като ти на нито един шампионат, на който си бил, не си изявил предпочитание да тренираш или загряваш с различен българин и по този начин ли те научихме, когато беше на 15-16 години? Кога човек като теб е направил нещо, което да не е обвързвано с пари и единствено тъй като твоя екип ти изпълни главата, че БФТ и страната не са ти помогнали по никакъв метод. Омръзна ми да чета и чувам нелепостите какъв националист си, а в това време нямаш една седмица тренировки в България, където децата да се допрян до теб и твоите почитатели да те видят. Толкова ли в България няма хора, с който не можеш да работиш и помагаш на тенис средите? Един образец ще ти дам, Yves Allegro беше спаринг сътрудник на Роджър Федерер след това играха двойки дружно и в последна сметка стана основен треньор на Швейцария и до ден сегашен Федерер тренира на Националния тенис център, по кое време последно си спомняш ти да си направил нещо такова? Много се веселя за твоите триумфи, само че не си индивида, за който се представяш, а използваш страната за персоналните си цели и манипулираш медиите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР