Бившият национал на България за Купа Дейвис по тенис Радослав

...
Бившият национал на България за Купа Дейвис по тенис Радослав
Коментари Харесай

Бивш национал се озъби на Григор: Стана звезда и се скри в Монте Карло

 Григор Димитров желае повече шампионати в България
Бившият национал на България за " Купа Дейвис " по тенис Радослав Лукаев се нахвърли със съществени критики към звездата Григор Димитров.

Причината за писмото на Лукаев в профила си в обществената мрежа Facebook е решението на Гришо да не поддържа контакти с никого от някогашните състезатели.

Когато Григор бил дребен, татко му най-често се обръщал към Лукаев да играе със сина му. Но откакто станал огромна звезда Димитров се скрил в имението си в Монте Карло.

Ето какво написа Лукаев:

" Гришо, пиша ти тука тъй като по този начин реши да не искаш да имаш контакт с никой от някогашните тенесисти на България, тъй като ти самичък избра по този начин да бъде. Говориш че си националист който милее за страната и се гордееш да се съзтезаваш под БГ байрак. Когато беше дребен татко ти търсеше способи да ти оказва помощ да се развиваш и когато най доста имаше потребност да играеш с някой татко ти се обръщаше към мен.

Можеш ли да отговориш за какво откакто стана огромна звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и татко ти да обеснява че никой не би трябвало да има връзка с теб и тренираш там изолиран а не го правиш в България?

Ти по този метод караш доста други Българи който се занимават с този спорт да последват твоя образец и да бъдат надути като теб, даваш ли си сметка въобще какъв образец на младите даваш какъвто сякаш искаш да бъдеш и България да се гордее с теб?Ти по никакъв метод не помагаш на Българския тенис за мен тъй като ти на нито един шампионат на който си бил не си изявил предпочитание да тренираш или загряваш с различен Българин и по този начин ли те научихме когато беше на 15-16год.



Кога човек като теб е направил нещо което да не е обвързвано с пари и единствено тъй като твоя екип ти изпълни главата че БФТ и страната не са ти помогнали по никакъв метод.Омръзна ми да чета и чувам нелепостите какъв националист си а в това време нямаш една седмица тренировки в България където децата да се допрян до теб и твоите почитатели да те видят.Толкова ли в България няма хора с който неможеш да работиш и помагаш на тенис средите?

Един образец ще ти дам Yves Allegro беше спаринг сътрудник на Роджър Федерер след това играха двойки дружно и в последна сметка стана основен треньор на Швейцария и до ден сегашен Федерер тренира на Националния тенис център,кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова?Много се веселя за твоите триумфи само че не си индивида за който се представяш а използваш страната за персоналните си цели и манипулираш медиите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР