Бившият национал на България Николай Пенчев постигна голям успех с

...
Бившият национал на България Николай Пенчев постигна голям успех с
Коментари Харесай

Николай Пенчев спечели Купа в Украйна

Бившият национал на България Николай Пенчев реализира огромен триумф с клубния си отбор Епицентър-Подоляни. Той завоюва Купата на Лигата в Украйна.

Ники Пенчев и неговите съотборници се постановиха трагично на финала против Прометей с 3:2 (23:25, 25:15, 22:25, 25:20, 15:10).

След замяна на геймове се стигна до решителен тайбрек, който беше извоюван от Епицентър-Подоляни с 15:10.

Посрещачът от дълго време не е викан в мъжкия народен тим на България. Той остана отвън състава още по времето на Силвано Пранди. Не беше извикан и от Николай Желязков.

Епицентър-Подоляни - носители на Купата на Лигата!!! ️Наистина това беше финалът на Финалите! Невероятно прекарване, а мачът беше непредсказуем във всеки гейм, имаше изблик от страсти и приказни проблясъци на двата тима в разнообразни моменти от играта! Прометей направи всичко, с цел да наклони везните в своя страна, само че след третия гейм нашите неизбежно сграбчиха самодейността в своя изгода и настойчиво изковаха пътя към историческия триумф. В последна сметка го реализираха, като не оставиха на съперниците никаква вяра победа! Затова ги и откровено им пожелаваме същия триумфален ход и през Новата 2023 година “, написаха от Епицентър-Подоляни във Фейсбук след извоювания трофей.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР