Бившият национал на България Мартин Петров тренира с втородивизионния Арда

...
Бившият национал на България Мартин Петров тренира с втородивизионния Арда
Коментари Харесай

Мартин Петров проведе тренировка с отбора на Арда

Бившият национал на България Мартин Петров тренира с втородивизионния Арда (Кърджали). Той се е присъединил в заниманието на тима, като незабавно е съумял да повлияе позитивно на настроението в отбора, което е намалено след провалянето с 0:2 от Литекс в последния мач.

" Това, че Марто Петров тренира с нас, не значи, че ще подпише с Арда. Дори и на тези години Мартин може да помогне на доста тимове в България. В нашия случай имаше работа в Кърджали, остана в града и го поканихме. Той се съгласи и организира една подготовка. На всеки е прелестно да се допре до подобен футболист. Дори не мога да кажа, че е някогашен състезател, тъй като е в доста добра форма”, съобщи спортният шеф на клуба Емил Кременлиев пред " Тема Спорт ".

Петров приключи футболната си кариера през 2014 година, когато за последно игра в ЦСКА. Той е носил екипите на редица западноевропейски тимове, измежду които Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити. Врачанинът има и много мачове за националния ни тим, където беше измежду водачите на отбора.
Арда се приготвя за семейството против Пирин (Благоевград), което е в неделя. Старши треньорът Елин Топузаков ще може да разчита на капитана Борислав Стойчев, който пропусна гостуването на Литекс поради лека травма. Нападателят Венцислав Христов също към този момент е по-добре и има шансове да попадне в групата, като това ще стане ясно през днешния ден.

" Време е да тръгнем нагоре и още веднъж да печелим. Няма никакъв късмет да подценим Пирин. В последна сметка ние имаме единствено точка повече от тях. Те не стартираха безапелационно, само че и ние също. Дано си вземем поуките и да поемем по победния път ", добави Кременлиев. Втора лига 4 кръг, неделя 19 август  Арда (Кърджали) 18:00  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР