Бившият национал на България Димитър Бербатов назова своите фаворити за

...
Бившият национал на България Димитър Бербатов назова своите фаворити за
Коментари Харесай

Бербатов посочи фаворитите си за Шампионската лига

Бившият национал на България Димитър Бербатов назова своите любимци за купата в Шампионската лига през този сезон. Според него това са Ювентус, Манчестър Сити и Барселона.

“Мисля, че Ювентус ще стигне финала. Виждам Манчестър Сити или Барселона като техен съперник там. Начинът, по който Сити играят, и играчите, които те имат, значат, че те би трябвало да са измежду любимците. Сигурен съм, че ще се оправят по-добре от предходната година, когато отпаднаха на 1/4-финалите от Ливърпул. Реал Мадрид изгубиха Кристиано Роналдо в Ювентус, само че това не значи, че тимът е слаб. Ясно е, че имат огромни играчи, само че виждам Барселона като по-добрият от испанските отбори през тази година. Кой ще завоюва? Без да си гледал първите мачове, по какъв начин можеш да предположиш? Толкова е оспорвано сред тези топ тимове сега, че без да си следил срещите е невероятно да се определи”, съобщи Бербатов пред “Мирър”.
Dimitar Berbatov predicts who will reach the Champions League final https://t.co/zk1DYmrDGP pic.twitter.com/iEx54x5OIp
— Mirror Football (@MirrorFootball) September 18, 2018 Междувременно, нападателят предвижда за Betfair тазседмичните дуели на четирите британски отбора в ШЛ. Той счита, че Тотнъм ще направи голово реми в гостуването си на Интер, домакинска победа за Ливърпул над Пари Сен Жермен, както и триумфи за Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити надлежно против Йънг Бойс и Лион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР