Бившият национал на Англия Питър Крауч не приема за нормални

...
Бившият национал на Англия Питър Крауч не приема за нормални
Коментари Харесай

Питър Крауч: Радвам се, че спрях с футбола, след като видях какво се случи на Шефилд - Тотнъм

Бившият национал на Англия Питър Крауч не приема за естествени някои от настоящите правила във футбола. Той даде за образец анулирания гол за Тотнъм в миналия мач против Шефилд Юнайтед, с който резултатът щеше да стане 1:1. Тогава Хари Кейн беше прецизен, само че след намесата на ВАР попадението не беше прието поради игра с ръка на съотборника му Лукас Моура в офанзивата. Според разпоредбите всяка игра с ръка на състезател от атакуващия тим води до неуважение на гола, било то и неволна. Проблемът беше, че в тази ситуация Моура беше изблъскан на земята, където кълбото срещна крайника му, като по този начин той нямаше надзор върху протичащото се.
 Моуриньо: Футболът върви в неверна посока, съдиите към този момент са в офиса
“Видяното в този случай ме накара за първи път да се развеселявам, че съм се отдръпнал от футбола. Това беше повече от смешна история”, изясни Крауч в полемика с почитатели в рубриката му за Daily Mail.

Според някогашния нападател ФИФА би трябвало да промени още нещо: когато даден състезател получи травма и се наложи да напусне терена, с цел да получава здравна помощ, то за това време да излиза и този неприятелски играч, който го е фаулирал, в случай че има подобен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР