Бившият национал и настоящ председател на УС на третодивизионния коментира

...
Бившият национал и настоящ председател на УС на третодивизионния коментира
Коментари Харесай

Кишишев: Гриша Ганчев направи много силен ход с Пардю

Бившият национал и сегашен ръководител на УС на третодивизионния разяснява пред " Тема Спорт " назначението на Алън Пардю за механически шеф на. Двамата работиха дружно в британския Чарлтън през 2007 година и бранителят показа спомените си от взаимната им работа.

" Контактът ми с Алън Пардю беше преди 13 години, когато Чарлтън бе стихотворец от него. Той е изключителна персона. Не го познавам в тази светлина като механически шеф, само че като треньор мога да кажа, че е огромен експерт. Нека да види малко по-различен свят от британския футбол, макар че работи и в Нидерландия ", съобщи Кишишев.
" Назначението му е доста мощен ход на Гриша Ганчев. Доколкото виждам, Ганчев се пробва по всякакъв начин да направи ЦСКА първенец. Надявам се с последните промени, които предприе, нещата да се случат ", добави още той.

" Предполагам, че Алън Пардю ще съумее да се сработи с. Босненецът се потвърди в България с. Показа, че може да печели титли и неговият тим да играе прекрасен футбол. Така че с повече финанси, които има Гриша Ганчев, може да се направи един добър отбор под негово управление. Вече в комплект с Алън Пардю времето ще покаже по какъв начин ще се движат нещата, сподели Кишишев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР