Бившият национал Георги Пеев, който ще вземе участие в благотворителния

...
Бившият национал Георги Пеев, който ще вземе участие в благотворителния
Коментари Харесай

Георги Пеев: Стилиян беше истински капитан

Бившият национал Георги Пеев, който ще вземе присъединяване в благотворителния мач, проведен от Стилиян Петров, благодари на Петров за поканата и моли да има повече такива начинания.

" Благодаря на Стилиян за поканата в тази идея, която е в действителност невероятна. Ще моля да не е единствената такава, а отсега нататък да се продължи с такива. Хората имат потребност от помощ и от религия. Стилиян беше същински капитан. Всички го чувствахме. Имах убеденост единствено от това, че присъстваше до мен на терена. Преминал е през тази борба и знае какво би трябвало да се чака от всяка последваща фаза ", сподели Пеев.

" Бях шокиран от новината за Пепи Хубчев. Той е биткаджия, безмълвен и непретенциозен. От сърце ще му пожелая да се оправи с тази борба ", показа той по отношение на новината, че и Хубчев се бори с подлата болест.

" Ще се постараем да забавляваме хората, да ги създадем щастливи в този ден, да дарят повече средства отсега нататък и хората, които имат потребност от помощ да я получат. Тук сме едни от най-слабите в нашия тим, само че се надяваме да компенсираме с майсторство. Сложно е да играеш против настоящ футболист, Краси да не ме търси зад тила против Ашли Йънг. Преди две години във ветераните играхме с един тим, няма смисъл да му споделяме името, победихме ги със 7:2, вкарах два, стопирах да играя в 30-ата минута, тъй като ми стана неловко от възрастните противници в противниковия тим, Стенли ми сподели: „ Щом е на терена, мачкай го “ ", приключи Пеев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР