Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина Иванова са

...
Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина Иванова са
Коментари Харесай

Бивш национал заведе красавица в Дубай

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина Иванова са на сантиментална почивка в Дубай. Двамата разгласиха фотоси в обществените мрежи, от които ясно проличава, че си прекарват отлично в емирството.

Към фотосите с хубавицата Пеев написа: " Облачното време не е причина за неприятно въодушевление... Важното е кой е индивидът до теб! Ти си моето слънце! Щастлив съм, обичам те! ".





Майката на момченцето му прибавя: " Моето в този момент и вечно! Моето всичко! Ако можех да върна времето обратно, би ми се желало да те срещна по-рано, с цел да те обичам по-дълго! ".

Приятелите и почитателите им доста им се радват и ги поздравяват, пожелавайки им приятна почивка. Докато влюбената двойка отмаря в Дубай, наследникът им е поверен на грижите на бабите. През юни Цветелина роди наследник на Пеев, който носи същото име - Георги.

Легендата на съветския Амкар (Перм) има две дъщери от брака с някогашната си брачна половинка Боряна - Ванеса и Адриана. Наследничките на футболната звезда участваха на изписването на дребния Георги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР