Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване

...
Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване
Коментари Харесай

Как оценява Пушката представянето на националите ни през 2022?

Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out дружно със своята племенница Виктория Григорова - Пушката.

Евгени Иванов е член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол (БФВ) и разяснява в студиото на Sportal TV представянето на националния тим за мъже.
 Мъка и позор! Безумно слаба България е навън от Мондиал 2022 Мъка и позор! Безумно слаба България е навън от Мондиал 2022
“Оценката за представянето би трябвало да се раздели на две. Първо като чисто спортно-технически резултат, тъй като това е единственият аршин, по който може да се оцени представянето на един състезател. А спортно-техническият резултат не е приемлив при всички положения, няма какво да се лъжем. Това се вижда с просто око ”, съобщи Евгени Иванов - Пушката във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
 България започва против Испания на Евроволей 2023 България започва против Испания на Евроволей 2023
“Но въпреки това обаче не би трябвало да пропущаме обстоятелството, че видяхме лъч вяра изключително в по-младите попълнения. Дай Боже, в случай че всичко върви наред, може би в идващите няколко години ще могат да ни разрешат да се върнем в подстъпите към върха, тъй като за върхове е още доста наивно да приказваме. В момента сме толкоз надалеч от върховете, че не знам дали си даваме и действителна сметка, само че най-малко да тръгнем да се приближаваме натам. Колкото и необичайно да звучи ние сме дребна страна с стеснен човешки запас, само че все пак в България не престават да се раждат извънредно забавни и надарени деца за волейбол, с които, в случай че се работи вярно, могат да доближат до най-големите небеса в международния волейбол ”, добави Пушката.
7
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР