Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване

...
Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване
Коментари Харесай

Какво да очакваме от България под ръководството на Пламен Константинов през 2023?

Бившият национал Евгени Иванов - Пушката гостува във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out дружно със своята племенница Виктория Григорова - Пушката.

Евгени Иванов е член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол (БФВ) и разяснява в студиото на Sportal TV представянето на националния тим за мъже и упованията си за 2023 година.
 Пламен Константинов е новият селекционер на мъжкия народен тим по волейбол на България Пламен Константинов е новият селекционер на мъжкия народен тим по волейбол на България
“Наистина за мъжкия ни народен тим следва една извънредно тежка и значима година. Може би това беше един от причините да се гласоподава доверие на Пламен (б.р. Константинов), тъй като той към този момент се е потвърдил неведнъж и на клубно, и на национално равнище. Познава огромна част от момчетата и има страхотна мотивация и упоритост да работи, което е извънредно значимо. Това са най-важните причини да бъде определена неговата кандидатура пред тези на останалите ”, съобщи Евгени Иванов - Пушката във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out .
7
“Какво чакаме от него? Много е мъчно да се каже какво чакаме, тъй като хем би трябвало да бъдем реалисти сега, да знаем действително какво можем да реализираме. А въпреки това би трябвало да бъдем и оптимисти. Винаги би трябвало да желаеме да се надгражда, да се върви напред и да има някакво развиване. Аз в тази ситуация ще съм оптимист и ще кажа, че чакам Пламен да успее да задържи ядрото на този тим задоволително стимулирано. И в това време да помогне за интеграцията на младите състезатели, които са бъдещето на този тим, тъй като това е естественият път - старите и опитните дават максимума на моментното си равнище, а младите навлизат, натрупат опит бидейки дружно в този тим, по-късно старите се отхвърлят, застъпват други млади. Така че това чакам от Пламен. Искам да видя по какъв начин вади максимума от тези, които към момента могат да дават, и да оказва помощ на младите да влизат по допустимо най-бързия метод в този темп ”, добави Пушката.
7
“Треньорът е този, които взема решение кои ще са играчите в неговия тим. Сега когато той е определен, той показва някаква стратегия и негова визия по какъв начин желае да се работи през идната година и много по-напред, и от тук насетне въз основата на това, което той желае, в случай че има потребност от някаква поддръжка от страна на федерацията, тя ще му бъде оказана на 100% - било то като диалози, било то като поддръжка, безусловно всичко каквото може да се направи, ще му бъде предоставено, тъй като в последна сметка всички ние сме в една лодка и в случай че не гребем в една посока, няма по какъв начин да се получи ”, добави Евгени Иванов във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.
 Как прави оценка Пушката представянето на националите ни през 2022? Как прави оценка Пушката представянето на националите ни през 2022?
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР