Бившият национал Благой Георгиев призна, че той и негови партньори

...
Бившият национал Благой Георгиев призна, че той и негови партньори
Коментари Харесай

Благой Георгиев все пак ще спасява Вардар Скопие

Бившият национал Благой Георгиев призна, че той и негови сътрудници желаят да спасят северно македонския Вардар Скопие от банкрут. Както е известно преди дни медиите в страната разгласиха информация, че халфът съставлява консорциум от източноевропейски компании, които са подготвени да влагат съществени суми в клуба.

Пред сътрудниците от " Нова телевизия " Георгиев отхвърли да разкрие повече детайлности, защото договарянията към момента са в много напреднала фаза, само че изясни, че ползата е сериозен, тъй като Вардар е като Левски или ЦСКА за Северна Македония.

" Доста от приятелите ми в Северна Македония ми описаха за Вардар и традициите на отбора. Той е нещо, като Левски и ЦСКА. Има доста почитатели, съществени обичаи. Това е един от най-популярните тимове в Северна Македония. Този отбор има огромни упоритости. Не желая да приказвам за нещо, което още не е станало. Искаме да помогнем - аз и мои сътрудници. Приятели от Северна Македония също желаят да оказват помощ. Надявам се да стане ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР